Aantal personen: 1
125 gr shoarmavlees
100 gr spaghetti
1 klein struikje broccoli
1 kleine prei
1 dl slagroom
1 thee. Italiaanse keukenkruiden (gedroogd of diepvries)
1 eetl slaolie
Kook de spaghetti in ruim kokend water met een scheutje olie gaar (ca. 10 minuten, kijk voor exacte kooktijd op de verpakking)
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de prei in smalle ringen. Kook ze de laatste 5 minuten met de spaghetti mee. Roerbak de reepjes shoarma in 1 eetlepel slaolie in 5 minuten op een hoog vuur. Giet de spaghetti en de groenten in een vergiet, laat ze even uitlekken en doe ze terug in de pan. Voeg het vlees, de room en de Italiaanse kruiden toe, roer alles door elkaar en warm het gerecht nog even door.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |