Aantal personen: 4-
2 kipfilets
4 eetlepels truffelpasta (potje la Rustichella)
4 eetlepels porcinipasta (potje la Rustichella)
150 gr eendenlever
peper, zout
gemengde slasoorten
truffeldressing
Verwarm de oven voor op 190°C.
Sla de kipfilets tussen 2 velletjes plasticfolie plat tot ± 8 mm
dikte.
Bestrooi de filets aan beide kanten met peper en zout en bestrijk ze met
de truffel- en porcinipasta.
Verdeel de eendenlever over de filets en rol ze voorzichtig op.
Verpak de rolletjes in aluminiumfolie en gaar ze in 8 minuten in de
oven.
Laat ze afkoelen en verwijder het folie.
Haal de slasoorten door de truffeldressing en verdeel ze over 4
bordjes.
Snijd de rolletjes in schuine plakjes en leg ze op de sla.
Druppel er een beetje truffeldressing over.
Tip: Desgewenst kunt u de eendenlever door even aangebakken en in stukjes
gesneden kippenlevertjes vervangen.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |