Aantal personen: 4
4 kipfilets
zout en peper
paprikapoeder
uitje
teentje knoflook
½ rode paprika
½ groene paprika
2 theel kerriepoeder
30 gr bloem
3 dl kippenbouillon (van tablet)
½ bekertje slagroom
Per persoon een kipfilet inwrijven met zout, peper en paprikapoeder en op halfhoog vuur rondom goudbruin en gaar bakken in 10-15 minuten. Voor de saus een uitje en een teentje knoflook fruiten. Een gesnipperde ½ rode en groene paprika meebakken, evenals 2 theelepels kerrie. Er 30 gr bloem bij roeren en even bakken. In gedeelten 3 dl kippenbouillon (van tablet) toevoegen en de saus steeds aan de kook brengen. Er al roerend ½ bekertje slagroom aan toevoegen en de saus nog even laten pruttelen. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |