Vijfkruidenkip

Vijfkruidenkip

Vijfkruidenkip

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

16 kippenbouten
3 lente-uitjes
4 teentjes knoflook
1 eetlepel suiker
1 eetlepel vijfkruidenpoeder
2 eetlepels vissaus
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels zoete chilisaus
zout

Bereiden

Hak de lente-uitjes en de knoflook fijn en meng ze in een kom met de
suiker, het vijfkruidenpoeder, de sauzen en zout.
Leg de kippenbouten in een ondiepe, niet-metalen schaal en schep de
marinade erdoor.
Dek de schaal af en zet hem een nacht in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 210°C.
Leg de kippenbouten op een met olie ingevette bakplaat en bak ze in 45
minuten gaar en knapperig.
Serveer ze warm.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus