Roerbakschotel met pinda‘s

Roerbakschotel met pinda‘s

Roerbakschotel met pinda‘s

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

400 gr satévlees van kip
2 preien
1 gele paprika
1 courgette
olie
1 potje of bakje pindasaus
100 gr pinda‘s

Bereiden

Dep het satévlees met keukenpapier droog.
Snijd de prei in smalle repen, de paprika in mooie ruiten, de courgette in
stukjes van 4 cm en die weer in reepjes.
Verhit 2-3 eetlepels olie in een wok en roerbak het vlees in 5 minuten
goudbruin en net gaar.
Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de groenten en de pinda‘s bij het vlees en roerbak 3 minuten.
Schep de saus erdoor en warm het gerecht nog even door.
Lekker met rijst.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus