Pittige kipkarbonades uit de braadzak

Pittige kipkarbonades uit de braadzak

Pittige kipkarbonades uit de braadzak

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 rode en gele paprika
2 sjalotjes
1 teen knoflook
1½ dl salsasaus
1 el paprikapoeder snuf chillipoeder
2 el limoensap
uitgelekte nierbonen(½ literblik of pot)
4 kipkarbonades

Bereiden

Een rode en gele paprika en 2 sjalotjes fijnsnipperen en met 1 teen knoflook uit de pers, 1½ dl salsasaus, 1 el paprikapoeder, snuf chilipoeder, 2 el limoensap en uitgelekte nierbonen (½ literblik of pot) mengen. De ‘saus‘ in de braadzak scheppen en 4 kipkarbonades ertussen leggen. De zak met sluitclip sluiten. In een ovenschaal leggen, inprikken, bij 175 graden in 45-50 min uit de oven laten staan. Uit de zak scheppen (de damp is heet!)
Serveertip:met rijst serveren. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus