Aantal personen: 4
500 gr kipfilet, in reepjes
1-2 el geraspte gemberwortel
1rode peper, in ringen
2 el olie
2 el Japanse sojasaus
8 lente uitjes, in ringen
zout ,peper
1-2 tl limoensap
3-4 el grofgesneden koriander
12 blaadjes ijsbergsla
Bak de kip samen met de gemberwortel en rode peper in de hete olie rondom bruin in 3-4 min. Voeg sojasaus en lente-ui toe en roerbak nog 1-2 min. Breng op smaak met zout,peper, limoensap en koriander. Schep het mengsel in de ‘slabakjes‘en steek de bakjes met houten prikkers dicht. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |