Kiprollade met perziksaus

Kiprollade met perziksaus

Kiprollade met perziksaus

Aantal personen: 6

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 diepvries kuikenrollade à 700 gr (Friki)
8 jeneverbessen
3 halve perziken (blik)
5 el boter
1 zakje jachtsaus
1 el maidera
2 el slagroom

Bereiden

Voorbereiden:
Rollade in ± 6 uur laten ontdooien. In kommetje met bolle kant van lepel jeneverbessen kneuzen. In diep bord perziken fijn prakken.Of blenderen.
Bereiden: In braadpan boter verhitten. Rollade in ± 10 min snel rondom bruinbakken. Jeneverbessen toevoegen. Met deksel op pan rollade in nog ± 25 min zachtjes gaarbraden. Af en toe keren. Intussen in steelpan jachtsaus maken met 3 dl water volgens gebruiksaanwijzing. Rollade op plank leggen en ± 5 min.laten rusten. Aan jachtsaus toevoegen: perzik, 3 el bakvet, madera, en slagroom. ± 1 min. Meewarmen. Net van rollade verwijderen. In 6 plakken snijden en op schaal leggen. 4 el saus erover scheppen. Rest van saus overdoen in sauskom. Groentetip: asperges.
Bereiding: ±6uur/50 min. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus