Kipfilet met champignonsaus

Kipfilet met champignonsaus

Kipfilet met champignonsaus

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 platgeslagen kipfilet van 200 gr
250 gr champignons
1 blikje geconcentreerde champignonsoep
1 kleine Boursin
wat boter

Bereiden

Verhit de boter in een pan en bak de kipfilet in ± 15 minuten
rondom bruin en gaar.
Neem de kipfilet uit de pan en laat hem afkoelen.
Bewaar de overgebleven boter.
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Dit lukt het best als u hem eerst
doormidden snijdt.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Verbrokkel de Boursin niet te klein.
Verhit de boter opnieuw, voeg de reepjes kipfilet toe en verwarm ze al
omscheppend.
Voeg de plakjes champignon toe en verwarm ook deze al omscheppend.
Voeg de onverdunde champignonsoep toe en verwarm het geheel al
roerend.
Roer er tenslotte de Boursin door.
Lekker met een salade en pasta naar keuze.
De pasta wordt extra lekker als u aan het kookwater een tuinkruidentablet
toevoegt.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus