Kipburgers

Kipburgers

Kipburgers

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

400 gr kipgehakt
1 ei
2 eetlepels gemengde kruiden (bijvoorbeeld kipkruiden, gehaktkruiden,
Italiaanse kruiden)
2-4 eetlepels paneelmeel
(of kant-en-klare kipburgers, vers of uit de diepvries(
2 eetlepels olie
2 uien in ringen
4 eetlepels tomatenketchup
toast of stokbrood en peterselie

Bereiden

Meng het gehakt met de genoemde ingrediënten, vorm er ballen van en
druk die plat tot burgers.
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de burgers hierin aan beide kanten
goudbruin en gaar.
Voeg de uien toe en bak ze mee.
Serveer de kipburgers op toast of stokbrood, geef er tomatenketchup bij en
garneer met peterselie.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus