Kip masala uit de wok

Kip masala uit de wok

Kip masala uit de wok

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kip
olie
1 grote ui
2 tenen knoflook
2 rode pepers in stukjes
1 grote rijpe tomaat
1 theelepel sambal oelek
1 bouillontablet
peper, zout
2 flinke eetlepels masala

Bereiden

Bak de kip in een laagje olie rondom bruin en haal het dan uit de pan.
Doe er een beetje olie bij en fruit daarin de gesnipperde ui, de geperste
knoflook, de pepers, de kleingesneden tomaat, de sambal, het
bouillontablet, peper, zout.
Doe de kip er weer bij, voeg de masala toe en fruit nog even door.
Voeg wat water toe en laat pruttelen tot de kip gaar is.
Lekker met een groentegerecht (bijvoorbeeld beetgare sperziebonen of
bloemkool) en in olie gebakken aardappelblokjes.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus