Kip ketjap I

Kip ketjap I

Kip ketjap I

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kg kipdelen of 3 kipfilets
4 gesnipperde tenen knoflook
5 eetlepels zoete ketjap
een stukje foelie
het sap van 1/2 limoen
1/2 liter kippenbouillon
nootmuskaat, zout
olie

Bereiden

Bak de kip in de olie bruin en neem ze uit de pan.
Fruit de knoflook in het braadvet en blus af met de bouillon.
Voeg de foelie, de ketjap en het limoensap toe, breng dit aan de kook en
laat het met het deksel op de pan 1/2 uur garen.
Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus