Aantal personen: 4
500 gr kipfilet, in reepjes
2 el oijfolie
5 el cognac of vieux
1-2 tl milde paprikapoeder
1 tl rozemarijnnaaldjes
2 dl slagroom
4 el fijngesneden peterselie
zout, peper
ca 300 gr tagliatelle
Bak de kip circa 4 min in de hete olie. Schenk de cognac erover en steek de alcoholdamp aan. Let op: doe de afzuigkap eerst uit.
Voeg, als de vlammen gedoofd zijn, paprikapoeder, rozemarijn, slagroom, peterselie en wat zout en peper toe. Verwarm het gerecht nog 1 min kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing en schep het kipmengsel door de pasta. Serveer er een groene salade bij.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |