Ajam peniki (hete kip)

Ajam peniki (hete kip)

Ajam peniki (hete kip)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 jonge kip
5 rode lomboks
3 rode en 2 witte uien
een stuk djahé of poeder
2 glazen santen
(zout)
3 eetlepels (kokos)olie

Bereiden

Maak de uien, de lomboks en de djahé fijn en fruit ze in de
verwarmde (klapper)olie.
Doe er de santen bij en kook de kip hierin zachtjes gaar.
Het gerecht moet echt droog zijn en de olie moet te zien zijn.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus