(Indonesisch) (gevogelte) Ajam smoor

(Indonesisch) (gevogelte) Ajam smoor

(Indonesisch) (gevogelte) Ajam smoor

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 kipfilets
1 ui
20 g verse gember
4 kruidnagels
1 teentje knoflook
1 tl nootmuskaat
1 dl ketjap
2 dl bouillon
0,3 dl olie
p&z naar smaak

Bereiden


  • Snipper de ui, de gember en de knoflook fijn en fruit dit aan in wat olie.

  • Voeg hieraan de gesneden kippenborst toe en braad het even aan.

  • Blus dit af met de ketjap en de bouillon voeg hieraan de overige kruiden toe en stoof de kip verder gaar.

  • Op smaak brengen.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken

    Toprecepten

    Basisrecept pannenkoeken
    Mediterrane krieltjes
    Bladerdeeg met pesto en kaas
    Mexicaanse burrito met kip
    Courgettesoep
    Luxe salade met garnalenspiesjes
    Verse pastasaus uit de blender
    Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
    Worteltjes met romige dillesaus