Snesie Mie

Snesie Mie

Snesie Mie

Aantal personen: 6

Bereidingstijd:

20 minuten.

Ingrediënten

5 eetlepels Faja Lobi Bami (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
2 theelepels Exotimex Knoflook
10 eetlepels olie
zout
1 stengel prei
klontje boter
handjevol taugé
1 stuk wortel (winter-)
250 gram kipfilet
1/2 ui
500 gram Chinese eiermie

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten; kip (in blokjes gesneden) hieraan toevoegen en gaar bakken. Vervolgens Bami (roerbakmix), prei, wortel, boter toevoegen en enkele minuten roerbakken. Chinese eiermie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden en vervolgens hieraan to0evoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 10 minuten op laag vuur opbakken; de laatste minuut taugé toevoegen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Faja Lobi Pinda-Saté saus.

Variatietip: Serveer eens met Drumsticks Paramaribo, Kippenbouten, Losie Foroe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus