Nasi Goreng met Garnalen

Nasi Goreng met Garnalen

Nasi Goreng met Garnalen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten.

Ingrediënten

Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
Faja Lobi
Kouseband -Mix (roerbakmix)
Kotomisi Rijst
Faja Lobi Pinda-Sat
ésaus
1 Madam Jeanette peper
trassie
3 eieren
olie
1 fijngesneden stengel selderij
1 gesneden stengel prei
zout
50 gram doperwten
200 gram middelgrote garnalen

Bereiden

De eieren in 3 eetlepels olie enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen. 9 eetlepels olie verhitten, garnalen toevoegen en enkele minuten bakken tot het gaar is; hieraan toevoegen 5 eetlepels Nasi Goreng (roerbakmix), 2 mespuntjes trassie, selderij, prei, doperwten, peper en het geheel 3 minuten roerbakken. 3 kopjes gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut de eieren toevoegen en goed omscheppen. Eventueel zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Ei û Sliertjes, gebakken banaan, kouseband, tomaat en komkommer. Variatietip: Gebruik als bijgerecht
Zuurgoed.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus