Lapis (maizenadessert)

Lapis (maizenadessert)

Lapis (maizenadessert)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

15 minuten (excl. de tijd voor het afkoelen).

Ingrediënten

400 ml Kotomisi Cocosmelk
4 eetlepels maïzena
8 eetlepels suiker
scheut water

Bereiden

Cocosmelk op laag vuur enkele minuten verhitten; maïzena, suiker en het water goed oplossen en aan de cocosmelk toevoegen, doorroeren en het geheel koken tot een dikke gladde massa.
Verdeel de massa in 2 delen en voeg aan
é
én deel de kleursof toe; strijk eerst het witte gedeelte uit op een platte schaal en daarna het gekleurde gedeelte er bovenop uitstrijken. De massa 15 minuten laten afkoelen en daarna 1 uur in de koelkast zetten, waarna de lapis in stukken kan worden gesneden en worden geserveerd.
Serveertip: Serveren met gemalen cocos; strooi wat hiervan over de lapis.

Variatietip: Gebruik in plaats van rode kleurstof ook eens groene of gele kleurstof of een combinatie van verschillende kleurstoffen. Voeg naar smaak kola- of amandelessence toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus