Gemarineerde Masterbeef

Gemarineerde Masterbeef

Gemarineerde Masterbeef

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

90 minuten (excl.marineren).

Ingrediënten

Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
250 gram
Masterbeef
2 theelepels tomatenpuree
1/2 theelepel oregano (fijngesneden)
1 gemberbolletje (fijngesneden)
1/2 theelepel worchestershiresaus

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in langewerpige lapjes.
Meng 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) met de tomatenpuree, het gemberbolletje, de worchestershiresaus en de oregano; marineer de Masterbeef lapjes hierin 30 minuten of één dag tevoren.
De oven op 200 graden voorverwarmen, leg de Masterbeef lapjes naast elkaar in de ovenschaal, schenk de marinade er overheen en bak het in circa 1 uur gaar.
Serveertip: Serveren met stokbrood en een gemengde salade.

Variatietip: Voeg Faja lobi
Sweet Chili Sauce naar smaak toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus