Gevulde oliebollen (zie ook basisrecept oliebollen)

Gevulde oliebollen (zie ook basisrecept oliebollen)

Gevulde oliebollen (zie ook basisrecept oliebollen)

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

Zoete vulling:
* ( rum) rozijnen en of krenten.
* gehakte sukade.
* gekonfijte sinaasappelschilletjes.
* gehakte gekonfijte gember.
* stukjes ananas ( goed laten uitlekken en droogdeppen).
* stukjes appel.
* kersen uit pot verwarmen en het sap binden met een gladgeroerd papje van 1-2 eetlepels maizena en water. Met een scheutje kirsch.
* banketbakkersroom (uit een pakje).

Hartige vulling:
* (gefruite) uitjes, spekjes of stukjes olijf.
* cocktailworstjes.
* blokjes kaas.
* blokjes salami of ham.

Bereiden

Als u uitgaat van 1 keer het basisrecept kunt u maximaal 325 gram extra ingrediënten toevoegen. Als u meer gebruikt, bestaat het risico dat de bollen tijdens het bakken uit elkaar vallen. Maak het basisbeslag en schep er één of een mix van de ingrediënten door. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus