Appelbeignets

Appelbeignets

Appelbeignets

Aantal personen: 8

Bereidingstijd:

15 minuten

Ingrediënten

100 gram oliebollenmix
150 ml melk
4 harde zure appels
30 g suiker
2 tl kaneel

Bereiden

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in dikke plakken. Bestrooi de appels ruim met suiker en kaneel. Doe de mix in een beslagkom en voeg de melk toe. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag (niet laten rijzen!). Haal de appelschijven door het beslag en bak ze in de hete olie (190°C) aan beide zijden goudbruin.

Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus