Aantal personen: 4
750 gr kankong
2 fijngesnipperde sjalotjes
olie
1 teentje knoflook
150 gr shii-take in plakjes
2 eetlepels nam pla (vissaus)
2 eetlepels gembersiroop
zout, peper
Verwijder de harde stukken van de stelen van de kankong en snijd de rest
in stukken.
Roerbak de sjalot 5 minuten in de olie.
Pers de knoflook erboven uit, voeg de shii-take toe en roerbak nog 5
minuten.
Roer de kankong erdoor en bak die 10 minuten mee.
Voeg de nam pla en de gembersiroop toe en verwarm het geheel nog enkele
minuten.
Breng met zout en peper op smaak.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |