Aantal personen: 4
400 gr bieflapjes
2 eetlepels olie
1/2 groen pepertje
3 teentjes knoflook uit de pers
het sap van 1 citroen
1 eetlepel vissaus ‘nmoc man‘ (toko)
1 winterwortel in julienne
1/2 komkommer in julienne
2 struikjes witlof in grove stukken
50 gr taugé
1 onrijpe mango of guave in reepjes
Snijd de bieflapjes loodrecht op de draad in smalle reepjes.
Verhit in een wok de olie en bak het vlees onder omscheppen op hoog vuur
3-4 minuten.
Voeg het pepertje en de knoflook toe.
Neem het vlees uit de pan.
Voeg dan het citroensap, de vissaus, de winterwortel, komkommer en witlof
toe en bak dit 2 minuten.
Laat er tot slot de taugé op slinken.
Schep het vlees terug, voeg de mango of guave toe en warm nog even
door.
Serveer met (pandan- of basmati)rijst.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |