Tomatensalade met olijven en kappertjes

Tomatensalade met olijven en kappertjes

Tomatensalade met olijven en kappertjes

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 sjalotje
3 stevige rijpe tomaten
5 zwarte olijven
zout, versgemalen peper
1 eetlepel kappertjes
1/2 citroen
2 eetlepels olijfolie

Bereiden


pel en snipper het sjalotje.
Snijd de tomaten en de olijven in plakjes.
Verdeel de tomaten over 2 bordjes en strooi er zout en peper over.
Verdeel er de olijven, de kappertjes en de sjalot over en besprenkel de
salade met citroensap en olijfolie.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus