Thaise biefstuksalade

Thaise biefstuksalade

Thaise biefstuksalade

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kleine koolrabi
100 gr winterpeen
200 gr biefstuk
1 kleine ui
3 eetlepels olie
1 1/2 eetlepel basil curry paste (Home Gourmet)
zout
peper
10 blaadjes verse kruizemunt
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel suiker
2 eetlepels vissaus (toko)
(5 takjes koriander)

Bereiden

Snijd de koolrabi, wortel en het vlees in smalle reepjes en de ui in dunne
ringen.
Roerbak in een wok in 1 eetlepel olie de koolrabi, wortel en ui +- 5
minuten.
Doe het groentemengsel over in een schaal.
Bak in de wok in nog 1 eetlepel olie de curry paste +- 1 minuut.
Voeg het vlees toe, roerbak het +- 2 minuten en schep het door de
groenten.
Breng op smaak met zout en peper.
Hak de munt en schep die erdoor.
Roer een sausje van 1 eetlepel olie, citroensap, suiker en vissaus en
schep dit door de salade.
(Knip de koriander erboven fijn).
Geef er Chinese noedels bij.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus