Komkommer-venkelsalade

Komkommer-venkelsalade

Komkommer-venkelsalade

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kleine komkommer
1 kleine venkelknol
1 kleine ui
1 ei
1 eetlepel mosterd
2 dl olie
1 dl azijn
peper, zout

Bereiden

Was de komkommer, halveer hem in de lengte, verwijder de zaadjes en
snijd
hem in dunne plakjes.
Verwijder de takken van de venkelknol, halveer hem en snijd de harde
kern
weg.
Snijd de venkel in dunne reepjes en meng die door de komkommer.
Pel de ui en snipper hem fijn.
Vermeng het ei met de mosterd, de olie en de azijn, voeg er de gesnipperde
ui aan toe en kruid met peper en zout.
Giet dit mengsel over de komkommer-venkelsalade en laat de dressing
minstens 1 uur intrekken.
Deze salade past goed bij barbecuegerechten.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus