Kipsalade I

Kipsalade I

Kipsalade I

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

100 gr belegen Goudse kaas
2 eetlepels ananasstukjes
100 gr gaar kippevlees
1/4 blikje doperwtjes (extra fijn)
1 hardgekookt ei
enkele druiven
1/2 bekertje zure room
2 eetlepels ananassap
1/2 theelepel kerriepoeder

Bereiden

Snijd de kaas in kleine blokjes of reepjes.
Laat de ananas uitlekken.
Snijd het kippevlees in blokjes.
Laat de doperwtjes uitlekken.
Pel het ei en snijd het in stukjes.
Ontvel de druiven, halveer ze en verwijder de pitjes.
Vermeng alle ingrediënten in een kom.
Vermeng voor de dressing de zure room, het ananassap en de kerriepoeder
met elkaar.
Schep de dressing door de salade.
Zet de salade in een goed afsluitbaar doosje in de koelkast.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus