Aantal personen: 2
150 gr worteltjes
1 kleine koolrabi
1/4 liter visfond
1/8 liter slagroom
zout
300 gr kabeljauwfilet
3 eetlepels fijngehakte dille (vers of diepvries)
versgemalen peper
citroensap
Schrap de worteltjes, schil de koolrabi en snijd de groenten
in smalle reepjes.
Breng de visfond met de slagroom en 1/2 theelepel zout aan de
kook, voeg de groenten en de vis toe en laat alles in ±
10 minuten zachtjes gaar worden.
Roer de dille erdoor en breng de waterzooi op smaak met zout,
peper en enkele druppels citroensap.
Geef er gekookte aardappelen bij.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |