Aantal personen: 4
500 gr kabeljauwfilet
citroensap
peper, zout
boter
250 schelpjes-macaroni of andere niet snelkokende macaroni
1 ui
1/4 liter tomatensap
peterselie
100 gr verse garnalen of een blikje garnalen
100-150 gr belegen geraspte kaas
Wrijf de vis in met zout, peper en citroensap.
Doe de rauwe macaroni in een ingevette ovenschaal (met deksel)
en leg de vis erop.
Snipper de ui heel fijn en fruit hem zachtjes in wat
boter.
Voeg het tomatensap toe en breng de saus aan de kook.
Knip de peterselie fijn en roer die bij de saus.
Schenk de saus over de vis, strooi de garnalen erover en
daaroverheen de kaas.
Schuif de schotel afgedekt in een hete oven van 200°C en
laat de vis in 45 minuten gaar worden.
Verwijder de laatste 15 minuten het deksel om de kaas te laten
kleuren.
Lekker met rauwkost.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |