Aantal personen: 4
2 uien
1 teentje knoflook
4 dl kokosmelk uit een blikje
1 visbouillontablet
400 gr zeewolffilet
1 courgette
2 eetlepels olie
1 theelepel gemberpoeder
2 theelepels ketoembar
2 eetlepels kerriepoeder
verse koriander
rode peper
zout
Schep de gesnipperde uien met de olie in een vuurvaste
schaal.
Verwarm dit mengsel onafgedekt op hoog vuur ± 5 minuten
en roer het dan door een mengsel van de uitgeperste knoflook,
het gemberpoeder, de ketoembar, de kerrie, de kokosmelk, zout
en het verkruimelde visbouillontablet.
Snijd de vis in stukken en de courgette in plakken, leg ze in
de saus en laat alles afgedekt ± 10 minuten
sudderen.
Garneer met koriander en rode peper.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |