Aantal personen: 2
2 uien
400 gr kabeljauwfilet
1 eetlepel citroensap
100 gr crème fraîche
2 eidooiers
zout, peper, kerriepoeder
1 grote banaan
100 gr diepvriesdoperwtjes
peterselie
Fruit de uien in 10 gr boter.
Voeg de vis en 1/8 liter water toe en laat hem op laag vuur in
15 minuten bijna gaar worden.
Meng het citroensap, de crème fraîche, de
eidooiers en naar smaak zout, peper en kerriepoeder door
elkaar.
Voeg de banaan, de doperwtjes en de saus bij de vis en laat
het geheel in 5 minuten verder gaar worden, maar zorg dat de
saus niet gaat koken.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |