Aantal personen: 4
4 tonijnbiefstukjes á 125 gr
5 eetlepels olijfolie
4 zongedroogde tomaten in olie
6 zwarte olijven zonder pit
6 verse blaadjes basilicum
1 eetlepel balsamicoazijn
2 eetlepels kappertjes
zout, peper
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Dep de tonijnbiefstukjes met keukenpapier droog en bestrijk ze
aan beide kanten met wat olijfolie.
Snijd de tomaten, de olijven en het basilicum klein.
Grill de tonijn in ± 5 minuten aan beide kanten
goudbruin en gaar.
Meng de balsamicoazijn met de rest van de olie, de kappertjes
en peper en zout.
Leg de tonijn midden op de borden, bijvoorbeeld op een bedje
van pasta.
Garneer rondom met de tomaat en de olijven en besprenkel het
geheel met de kappertjesdressing.
Serveer er apart een bordje salade bij.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |