Aantal personen: 4
1 eetlepel (olijf)olie
2 kleine courgettes in plakjes
1 fijngesneden teentje knoflook
1 blik tomaatblokjes (inh. 400 gr), uitgelekt
2 eetlepels rode pesto
2 eetlepels fijngesneden basilicum
zout, peper
400 gr koolvisfilet
50 gr geraspte belegen kaas
een lage ingevette ovenschaal
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verhit de olie en bak de plakjes courgette met de knoflook al
omscheppend 3 minuten.
Meng de tomaatblokjes met de pesto, de basilicum, zout en
peper.
Leg de koolvis in de ovenschaal en leg er om en om lagen
tomaat en courgette op.
Bestrooi met de kaas en bak het gerecht 40 minuten in het
midden van de oven.
Lekker met gekookte krielaardappeltjes.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |