Aantal personen: 4
450 gr aardappelplakjes (voorgekookt, koeling)
zout, peper
750 gr groene kool in reepjes
2 eetlepels boter
600 gr kabeljauwmoten
1 zakje witte saus
100 gr geraspte licht belegen kaas
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de Aardappelplakjes 3 minuten in ruim kokend water met
zout en verdeel ze over de bodem van een ingevette
ovenschaal.
Bak de groene kool 15 minuten in de boter en verdeel de
groente over de aardappel.
Wrijf de vis met zout en peper in en leg hem op de kool.
Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking,
roer er 75 gr kaas door en laat die smelten.
Breng op smaak met zout en peper.
Schenk de saus over de schotel, strooi er 25 gr kaas over en
gratineer het gerecht 25 minuten in het midden van de oven.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |