Aantal personen: 2
300 gr kabeljauwfilet in blokjes
1 theelepel cajunkruiden
1/2 blikje kidneybeans (inh. 400 gr), uitgelekt
1/2 blikje maïs (inh. 150 gr), uitgelekt
1 geschilde appel in blokjes
2 eetlepels boter
2 eetlepels paneermeel
zout, peper
een ingevette ovenschaal
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Bestrooi de vis met 1/2 theelepel cajunkruiden en verwarm ze
in een pan met de kidneybonen, de maïs, de appel en 1
eetlepel boter op heel laag vuur 10 minuten zachtjes.
Breng het paneermeel op smaak met 1/2 theelepel cajunkruiden,
zout en peper.
Doe het vismengsel over in een ovenschaal en bestrooi met het
kruidenpaneermeel.
Verdeel er 1 eetlepel boter in vlokjes over en verwarm de
visschotel 5 minuten onder grill tot het paneermeel lichtbruin
is geroosterd.
Lekker met gekookte krieltjes of meergranenbrood.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |