Aantal personen: 2
2 eetlepels olijfolie
1 gesnipperde ui
1 venkel in repen
1 kleine aubergine in blokjes
1 eetlepel tomatenpuree
1 blik tomaatblokjes (400 gr)
1 kleine courgette in blokjes
2 dl witte wijn
1 doosje Italiaanse kruidenmix (diepvries, 25 gr)
2 stukken kabeljauwfilet á 150 gr
peper, zeezout
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verhit de olie in een braadpan en bak de ui ± 5
minuten.
Voeg de venkel toe en bak die ± 5 minuten mee.
Voeg de aubergines toe en bak ze ± 10 minuten mee.
Roer de tomatenpuree erdoor en bak die even mee.
Doe er de tomaatblokjes, de courgettes, de wijn en de kruiden
bij en laat de groenten nog ± 10 minuten zacht
koken.
Verdeel het mengsel over 2 kleine ovenschaaltjes.
Wrijf de moten kabeljauw met peper in en leg ze op de
groenten.
Dek de schaaltjes af met aluminiumfolie en laat de vis in het
midden van de oven in ± 20 minuten gaar worden.
Bestrooi voor het serveren met zeezout.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |