Aantal personen: 4
600 gr tilapia
1 fijngehakte prei
25 gr boter
1 eetlepel bloem
1/2 theelepel grofgemalen zwarte peper
3 eetlepels cognac
1 dl witte wijn
1 dl kruidenbouillon
2 eetlepels crème fraîche
50 gr geraspte kaas
zout
Verwarm de grill op de hoogste stand.
Snijd de tilapiafilet in 5 cm grote stukken.
Smelt de boter in een pan en bak de prei glazig.
Roer er de bloem en de peper door en bak nog 30 seconden.
Voeg vervolgens al roerend de cognac, de wijn en de
kruidenbouillon toe en laat de saus 3 minuten zachtjes
koken.
Roer de crème fraîche, de helft van de kaas, de
stukjes vis en wat zout door de saus.
Schep het geheel in een ovenschotel en strooi er de rest van
de kaas over.
Zet de schaal 4 minuten onder de grill.
Serveer met aardappelpuree en doperwtjes.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |