Aantal personen: 2
1 blik gepelde tomaten
1 eetlepel oregano
zout, peper
1 theelepel suiker
1 geperst teentje knoflook
1 dl kippenbouillon
300 gr kabeljauwfilet
150 gr geraspte belegen kaas
een grote ingevette ovenschaal
Breng de tomaten met de oregano, zout, peper, de suiker, de
knoflook en de bouillon aan de kook en laat ± 10
minuten koken.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Wrijf de vis in met zout en peper en leg ze in de
ovenschaal.
Schenk de tomatensaus erover, strooi de kaas erover en laat de
vis in de oven ± 20 minuten gratineren.
Serveer met tagliatelle en pipi rama-salade.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |