Aantal personen: 3
12 gamba's
2 eetlepels olijfolie
12 plakjes bacon
1/2 gepelde en fijngesnippperde ui
whiskysaus (potje)
zout, peper
gewassen en in plakjes gesneden citroen
Bestrijk de gamba's met olie.
Rol de plakjes bacon op en steek de gamba's en de bacon
afwisselend aan 3 spiesen.
Roer de ui door de whiskysaus.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Leg de spiesen op het rooster in het midden van de grill,
schuif er een lekbak onder en grilleer de spiesen ± 12
minuten aan elke kant.
Bestrooi de spiesen met zout en peper en geef de saus en de
plakjes citroen er apart bij.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |