Aantal personen: 4
750 gr botfilet (tong, roodbaars of schol mag ook)
1 theelepel azijn
30 gr gesmolten boter
100 gr geraspte mierikswortel
1 middelgrote, geschilde en geraspte appel
1 1/2-2 dl zure room
zout, suiker
Doe wat zout en azijn op de vis, leg hem in een beboterde
ovenschotel en giet er wat gesmolten boter over.
Bak de vis 10 minuten in een voorverwarmde oven
(200°C).
Meng intussen de mierikswortel met de appel, roer de room
erdoor en maak de saus af met zout en suiker.
Giet de saus over de vis, bak die nog eens 15 minuten en dien
op met gekookte aardappelen.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |