Varkensoesters

Varkensoesters

Varkensoesters

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 varkensfiletlapjes
2 el olijfolie
100 gr verse of gedroogde abrikazen
25 gr walnoten
20 tenen knoflook
100 gr boter
8 stuks vastkokende aardappelen
peper en zout

Bereiden

Peper en zout de varkenslapjes en bak deze in de olijfolie in ca 12 minuten goudbruin en gaar.
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Verhit de boter en voeg de tenen knoflook (nog in de schil! toe.
Gaar de knoflooktenen ca 1 uur op lage temperatuur en voeg (na een uur) de in grove stukken gesneden (gedroogde) abrikozen en de blokjes aardappelen toe en laat het geheel dan nog ca 30 minuten garen en trekken.
Voeg op het laatste moment de grof gehakte walnoten toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Leg de varkensoesters op borden en lepel het knoflookmengsel over het vlees. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus