Varkenshaasjes gevuld met lente-uitjes

Varkenshaasjes gevuld met lente-uitjes

Varkenshaasjes gevuld met lente-uitjes

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten

Ingrediënten

4 varkenshaasjes a 100gr
lente ui
ketjap manis
1 plak achterham
25 gr boter
2 eetl. medium sherry
1 dl slagroom
zeezout
peper uit de molen

Bereiden

Maak de lente ui schoon en snij het in stukjes.
Snij de varkenshaasjes met een scherp mes in.
Bestrijk de binnenkant met ketjap.
Snij de achterham in vieren.
Rol stukjes lente ui in de ham en vul hiermee de varkenshaasjes.
Maak de opening dicht met een cocktailprikker.
Bestooi de varkenshaas met wat zeezout en peper.
Braad de varkenshaasjes in ca 15 minuten gaar.
Neem de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm.
Roer de sherry en room door het braadvocht en kook dit ca 2 minuten in tot een lichtgebonden saus. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus