Varkensfilet met honing-druivensaus (4 personen)

Varkensfilet met honing-druivensaus (4 personen)

Varkensfilet met honing-druivensaus (4 personen)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 filet à 125 g
1 el olijfolie
2 fijngehakte sjalotten
1 gehakt knoflookteentje
100 g rode gehalveerde pitloze druiven
2 el soya saus
2 el honing
1 bolletje fijngehakte verse gember
1/2 tl Allspice
zout & pepermolen

Bereiden


  1. Grill of bak de filets.
  2. Verhit de olijfolie in een sauspan.
  3. Smoor de sjalotjes en de knoflook.
  4. Voeg de druiven, soyasaus, honing, gember en allspice toe.
  5. Breng het aan de kook en laat het op zacht vuur 15 min inkoken.
  6. Blender de saus.
  7. Nappeer de saus over het vlees.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus