Rollade met paddestoelensaus

Rollade met paddestoelensaus

Rollade met paddestoelensaus

Aantal personen: 6

Bereidingstijd:

Ingrediënten

75 gr boter
1 kg varkensfiletrollade
2 sjalotjes
250 gr.( kastanje) champignons
150 gr oesterzwammen
2 el cognac
2 zakjes Knorr Finesse Champignon Baconsaus
125 ml slagroom
2 el fijngeknipte peterselie

Bereiden

Verhit de boter in een braadpan en bak de rollade bruin. Zet het deksel schuin op de pan en braad de rollade in ca.45 min. gaar. Snij de sjalotjes fijn, de champignons in plakjes en de oesterzwammen in reepjes. Leg de rollade op een plank en hou hem warm onder aluminiumfolie. Bak het sjalotje en de paddestoelen ca. 5 min. In het bakvet .Voeg de cognac toe. Roer de Champignon- Baconsaus door 300 ml water. Voeg dit al roerend aan de paddestoelen toe ( met de slagroom) en breng de saus aan de kook en laat hem nog enkele minuten zachtjes koken. Snij de rollade in plakken en leg deze op een schaal. Schenk er wat saus over. Strooi de peterselie erover. Geef de rest van de saus er apart bij.
Lekker met een aardappelgratin, sperziebonen en abrikozencompote.
Bereidingstijd ca. 1 uur en 15 min.

Tip:Een pittige aardappelgratin met spek en ui maakt u snel met een zakje Knorr Mix voor Aardappelgratin met spek en ui. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus