Geurige ribkarbonades uit de braadzak

Geurige ribkarbonades uit de braadzak

Geurige ribkarbonades uit de braadzak

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 aubergine
1vleestomaat
zout en peper
2 sjalotjes
1 th knoflookpuree
1 el majoraan
150 gr diepvrieserwtjes
1 el olijfolie
3 el pestosaus
½ dl tomatenpassata
1 el paprikapoeder
snufje suiker
4 ribkarbonades

Bereiden

Een aubergine en vleestomaat in blokjes met zout, peper, 2 gehakte sjalotjes, 1 tl knoflookpuree, 1 el majoraan, 150 gr diepvrieserwtjes, 1 el olijfolie, 3 el pestosaus, ½ dl tomatenpassata, 1 el paprikapoeder en snufje suiker mengen en in een braadzak scheppen. Vier ribkarbonades erop leggen. De zak sluiten met een clip. In ovenschaal leggen, paar keer inprikken en bij 175 graden in 40-45 minuten gaar laten worden. 5 min laten staan. De braadzak openen ( de damp is heet!).
Serveertip: met peterselie aardappels serveren. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus