Aantal personen:
Bereidingstijd:
± 12 stuks
200 gr gerookte kipfilet, in reepjes
2-3 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
1-2 tl fijngesneden verse salieblaadjes
3-4 el mayonaise
2 el crème fraîche
zout, witte peper
½ ongesneden witbrood
Meng de kip met bleekselderij en salie.
Meng de mayonaise met crème fraîche
en wat zout en peper en roer het kipmengsel erdoor. Snijd het brood in acht lange plakken en verwijder de korsten.
Bestrijk vier plakken met een dikke laag vulling en dek dit af met de andere vier plakken brood. Snijd elke sandwich in drie lange repen.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |