kalfslever ragout (4 pers)

kalfslever ragout (4 pers)

kalfslever ragout (4 pers)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

600 g kalfslever
80 g mager gerookt spek
100 g champignons gesneden
l dl Demi glace
knoflookteentje
Madera
room
p&z

Bereiden


  1. Snij de kalfslever in grove julienne.

  2. Snij het spek ‘en julienne‘.

  3. Snij de champignons in quartiers

  4. Snij de knoflook ‘en brunoise‘.

  5. Bak de lever snel aan. (rosé)

  6. schep de lever uit de pan.

  7. bak het spek, de knoflook en de champignons aan.

  8. Afblussen met de demi-glace en Madera.

  9. Voeg de lever en de room toe.

  10. Even doorverhitten en opdienen.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus