Runderlapjes met Indische kruiden

Runderlapjes met Indische kruiden

Runderlapjes met Indische kruiden

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr riblappen, in blokjes
50 gr bakboter
2 uien
1 rode paprika
2 teentjes knoflook
1 zakje of pakje boemboe rendang
1 bouillontabletje
400- 450 gr sperziebonen (diepvries)

Bereiden

De riblappen (eventueel eerst in blokjes gesneden) in de verhitte bakboter rondom bruin bakken. De uien en paprika snipperen en bij het vlees scheppen, de knoflook erboven uitpersen. De boemboe toevoegen, alles omscheppen en even zacht bakken. Er 3 dl water en het bouillontabletje bijdoen en het vlees zachtjes 3 uur laten stoven. Dan de boontjes erbij scheppen en samen nog 10 minuten koken. Met droge witte rijst serveren en sambal en seroendeng op tafel zetten. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus