Aantal personen: 4
30 minuten
500 gr rundergehakt*
½ theel. komijnzaad
½ theel. korianderzaad
½ theel. gemalen kaneel
1 teentje knoflook
1 rood pepertje
1 ei
1 eetl. bieslook
zout
grof broodkruim
olie
* Echte kebab gehakrolletjes worden van lamsgehakt gemaakt.
Maak het gehakt aan met: de gehakte knoflook, gemalen korianderzaad, komijnzaad, kaneel, gehakte bieslook, gesnipperd pepertje een ei en broodkruim.
Vorm van het gehakt worstjes of balletjes.
Verwarm de grilplaat en vet die in met olie. Bak de kebab rondom bruin en gaar.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |