Escalopines de ternera en salsa al oporto

Escalopines de ternera en salsa al oporto

Escalopines de ternera en salsa al oporto

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 g kalfslapjes
bloem om te paneren
2 eieren voor de anglaise
olijfolie
saus espagñol
¼ lrt port
1 ui

Bereiden

Kruid de kalfslapjes met zout en peper.
Haal ze door de bloem en daarna door de anglaise.
Bak ze in de hete olijfolie.
Laat het vlees rusten.
Snipper de ui en laat het glazig worden in de olie.
Voeg de port toe en laat het tot 1/3 inkoken.
Voeg daarna de espagnol toe en maak de saus op smaak.
Serveren naar eigen inzicht.
Bron: Escuela de Cocina, Santander Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus